"Olaszországban a koronavírus alig volt több egy influenzánál."
2020. május 14. írta: Nexus Magazin

"Olaszországban a koronavírus alig volt több egy influenzánál."

Az olasz képviselőház egyik tagjának felháborodott beszéde a koronavírusra vonatkozó hamis elhalálozási adatok miatt

adatok.jpg(Kép:Colin Behrens/Pixabay)

 

Három héttel ezelőtt, 2020. április 24-én Vittorio Sgarbi, a Forza Italia párt egyik tagja, felháborodottan jelentette be parlamenti felszólalása során, hogy megítélése szerint a koronavírusra vonatkozó elhalálozási adatok hamisak. Sgarbi ki is nyilvánította véleményét, mely szerint a hamis adatokat a kormány és a média terjeszti, hogy ezáltal terrorizálja az olasz állampolgárokat és diktatúrát hozzon létre.

„Itt vagyunk április 25-e előestéjén(*) és szükségessé vált, hogy egyesítsük erőinket a diktatúra ellen és az igazság védelmében. Ne tegyük ezt a helyet a hazugság termévé…”

„…a hivatkozott tudomány itt azt mondja, hogy a vírus alig volt több egy influenzánál. Az a tudomány, amely ezt a kormányt is inspirálta, ezt mondja, ezt mondta, ezt dokumentálta, ezt mondta… Ne hazudjanak! Mondják el az igazságot!...”

„…Ne beszéljenek itt 25 000 halálesetről. Ez nem igaz. Ne használják fel a halált a retorikára és a terrorizmusra. A Nemzeti Egészségügyi Intézettől származó adatokban az áll, hogy 96,3 % egyéb betegségek következtében halt meg. A pontos adatok, a számok… a számok. Ezt mondják, és ez az igazság! Ez az igazság! Olvassák el! Olvassák el!...”

„…Amikor Olaszország még a vörös zónához tartozott, itt mindenki maszk nélkül volt. Ma, Basini-t megrótták, hogy hordania kell. Maguk nevetségesek! Tegnap előttig maguk sem hordták! Pontosan így van!”

„Németországban a gazdaság, az egészségügy, az iskolák, minden tökéletesen fog működni május 4-től. Mi vagyunk Európában a legkisebb jogokkal rendelkező állam. Németország bizonyítékát adta az erőnek és a helyes reakciónak. Németország ismét megalázott bennünket, még ebben a betegségben is. A cégeink 60 %-át zártuk be…”

„…Ma itt ülünk, mindenki maszkban, miközben legutóbb csak… alig néhányan. Nagyon kevesen viselték a maszkot, ma pedig mutogatnak arra, aki nem hordja… mert az igazság a legfontosabb dolog, adjuk meg a tényleges adatokat; ne folytassuk tovább a hazudozást…”

„…Egyesítsük az erőink, hogy megszabaduljunk a képmutatástól, a hazugságoktól, az adatok meghamisításától, a hamis számoktól, amelyek azért kerültek nyilvánosságra, hogy az olasz embereket terrorizálják velük!... Ne arra használjuk ezeket, hogy megalázzuk Olaszországot! Ne arra használjuk ezeket, hogy álhíreket terjesszünk az állampolgárok körében…”

„…Nem halt meg 25 000 ember a koronavírus következtében Olaszországban. Ez nem igaz. Ez egy módja annak, hogy terrorizálják az olaszokat, és a nyakukba varrják a közös álláspont diktatúráját. Nevetséges!”

Ki tudja? Talán ennek a vehemens beszédnek is szerepe volt abban, hogy május 4-étől elkezdték fokozatosan feloldani a koronavírus megfékezése érdekében hozott intézkedéseket Olaszországban.

(Forrás: rairfoundation.org)

 

(*) – Április 25-e a II. Világháború végét jelentő Felszabadulás Napjának ünnepe (Festa della Liberazione) Olaszországban

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nexusmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6015692400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Tudomány és technológia Egészség Ökológia Család Elme és lélek Titkok és jelenségek