Mit tud ez a magazin?
2019. december 15. írta: Nexus Magazin

Mit tud ez a magazin?

NEXUS Magazin - 30 éve lapozgatják már a Föld minden táján

Ismerd meg Te is, és teremts új kapcsolatot a világgal!

Nehezen hozzáférhető információkat tartalmazó, elhallgatott tényekről és eltitkolt felfedezésekről beszámoló cikkeit milliónyi ember olvassa világszerte, évtizedek óta. Lehetséges, hogy Te még csak nem is hallottál róla?! Könnyen elképzelhető, hiszen annak ellenére, hogy a magazinban publikált - közismert orvosok, tudósok, archeológusok, kutatók, oknyomozó riporterek, politikai és gazdaságpolitikai újságírók vagy éppen bestseller könyvek szerzőinek tollából származó – írásokat, már 12 nyelven olvashatják a NEXUS rajongók, de ezek közül még sohasem jelent meg egy sem magyarul – EDDIG!

Nemcsak azért fontos, hogy minél több, minőségi szellemi táplálékhoz juss hozzá, mert – mint az közismert – „A tudás hatalom”, hanem azért is hasznos, mert még ha sokat is fogyasztasz belőle, garantáltan nem lesz tőle súlyfelesleged, és nem emeli meg a koleszterin szintedet sem, viszont az információ erejét sok mindenre felhasználhatod. Bármilyen helyzetben könnyedén válhatsz a társaság ámulatot keltő középpontjává, kivívhatod főnököd és kollégáid elismerését, ötleteket nyerhetsz vállalkozásod elindításához vagy felfuttatásához – sőt, ez esetben segítségedre lehet abban is, hogy kiváló angol nyelvtudásra tehess szert.

Lássuk, hogyan érheted el mindezt - szabadon, kötetlenül, olyan formában, ahogyan Te szeretnéd.

Mit tud ez a magazin?

  1. Ha éppen angolul tanulsz vagy a nyelvet már kiválóan érted és beszéled, a magazint nemcsak magyarul, hanem angolul is olvasgathatod.

web_reklam3.jpg

  1. Ha úgy érzed, hogy csak néhány, érdekesnek ígérkező téma ragadja meg a figyelmedet, lehetőséged van arra is, hogy a magazinban megjelent írásokat összeválogasd magadnak, és egyenként, önálló cikkenként vásárold meg azokat – mindkét nyelven.

web_reklam4.jpg

  1. A cikkek végén rövid leírást találsz a szerzőről, tájékozódhatsz pályafutásáról és szakmai hozzáértéséről, valamint azt is megtudhatod, milyen címmel és formában jelentek már meg hasonló írásai.

De vessünk egy pillantást arra is, hogy a hiteles forrásokból származó tartalmakon kívül, mitől különleges még a magyar olvasók számára szerkesztett változat:

4. A magazin oldalain kreatív design öletekkel kibővített, letisztult, modern megjelenítésekkel találkozhatsz, amelyek minél változatosabb összeállításban tartalmazzák a 11 témakör valamelyikéhez tartozó cikkeket.

web_reklam6.jpg

5. A hiperhivatkozásokkal ellátott szövegrészekre kattintva a kiemeléshez szorosan kapcsolódó interjúkat, előadásokat vagy dokumentumfilmeket nézhetsz meg, így kihasználva az online megjelenésben rejlő lehetőséget, a vizualitás élményét is átélheted.

web_reklam7.jpg

  1. Ha tetszett a cikk stílusa vagy mondanivalója, a szerző egyéb írásait vagy eddig megjelent könyveit - időt spórolva, hosszas keresgélés nélkül - egyetlen kattintással elérheted.

web_reklam8.jpg

Mindezt közelebbről is megtekintheted a NEXUS Magazin Magyarország webáruházában, amely szintén tartogat számodra újdonságokat.

Látogass el az oldalunkra, és győződj meg róla a saját szemeddel!

Miért rendhagyó a NEXUS Magazin Magyarország webáruháza?

  1. Ha besétálsz egy áruházba vagy az interneten vásárolsz nem valószínű, hogy rábukkansz olyan árura, amelyet tudatosan, árcédula nélkül helyeztek a polcra. Nálunk ez nem kivételes vagy ritkán előforduló eset. A Hírek menüpontban ingyenesen olvashatsz cikkeket, a Videókra kattintva pedig kedvedre nézegetheted a számodra legérdekesebb, témakörönként összegyűjtött interjúkat, rövidfilmeket és előadásokat.
  2. Egyszerű módon jelezheted számunkra, hogy a jövőben milyen vonatkozású hírekről olvasnál szívesen. Nincs más dolgod, mint kitölteni és továbbítani a Szavazólapot. A beérkező szavazatok alapján összesített aktuális eredményt az űrlap alatt található diagramon követheted nyomon.
  3. A cikkekkel kapcsolatos meglátásodat, hozzászólásodat, véleményedet vagy esetleges     kérdésedet nemcsak a weboldalra írhatod le. Ha a Levél a szerkesztőnek oldalon található megoldást választod, akkor üzenetedet – a nyilvánosság kizárásával – azonnal elküldheted nekünk. De a leveled publikálásra is kerülhet a magazin következő számában, amennyiben ezt szeretnéd, és ehhez hozzájárulásodat adod.
  1. Előfizetésedet kényelmesen, otthonról intézheted. A kéthavonta megjelenő, világhírekből és aktualitásokból összeállított, 140 oldalas magyar nyelvű magazint 35 % kedvezménnyel – heti 125 Ft-ért - vásárolhatod meg.

web_reklam5.jpg

 

A magazinok és a cikkek jelenleg letölthető formátumban érhetők el, de bízunk abban, hogy az egészségünkkel összefüggő tudományos áttörésekről, a környezeti problémák magyarázatául szolgáló válaszokról vagy az elképesztő technológiai újításokról, találmányokról szóló hírek Magyarország érdeklődését is felkeltik, és a magyar nyelvű kiadás mielőbb megjelenhet nyomtatott formában is.

  Sonkoly Andrea / szerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://nexusmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1015353786
süti beállítások módosítása
Tudomány és technológia Egészség Ökológia Család Elme és lélek Titkok és jelenségek