A járványármány
2020. május 30. írta: Nexus Magazin

A járványármány

Rövid összefoglaló:

- A „Plandemic” című (jelentése: megtervezett világjárvány) dokumentumfilmben szereplő Dr. Judy Mikovits (PhD), a sejt- és molekuláris biológiával foglalkozó orvos, akinek kutatási eredménye kimutatta, hogy nagyon sok védőoltás gammaretrovírusokkal szennyezett, annak következtében, hogy a vírusok tenyésztéséhez szennyezett állati sejtvonalakat használnak

- Mikovits karrierét teljesen romba döntötték, mert a csapata felfedezte, hogy a védőoltások ezeket a gammaretrovírusokat terjeszthetik, és olyan betegségeket idézhetnek elő, mint amilyen például a krónikus fáradtság szindróma (chronic fatigue syndrome - CFS), az autizmus bizonyos típusai, a különböző rákbetegségek, a leukémia és a limfóma

- A retrovírusok beépülnek a gazdasejt genomjába, és hosszú távon fejtik ki hatásukat; vagyis ha egyszer bekerülnek a szervezetbe, lappangó vírusokként viselkedve hosszabb időn át képesek a testben szunnyadni, és csak akkor aktiválódnak ismét, amikor kedvezővé válnak erre a feltételek

- 2009-ben Mikovits és csapata fedezte fel és izolálta az első humán gammaretrovírus családot, amelyek akkor XMRVs-ként, azaz xenotróp rágcsáló leukémia vírussal rokon vírusokként (xenotropic murine leukemia virus-related virus) váltak ismerté – ezek a vírusok megfertőzik az emberi sejteket, de mégsem humán vírusok

- Mikovits úgy véli, hogy a SARS-CoV-2 aktiválhatott vagy „ébreszthetett fel” egy szunnyadó retrovírus fertőzést, amely aztán a COVID-19 tüneteit okozta

mercola1.jpg

A Mikki Willis által készített „Plandemic” című dokumentumfilm első része 26 perces. Az interjú alanya Dr. Judy Mikovits, a sejt- és molekuláris biológiával foglalkozó orvos, akinek kutatási eredményei kimutatták, hogy sok védőoltás gammaretrovírusokkal szennyezett, abból a tényből adódóan, hogy a vírusok tenyésztéséhez szennyezett állati sejtvonalakat használnak.

Mikovits arra gyanakszik, hogy a COVID-19 valójában egyfajta vakcina-eredetű vagy vakcina által okozott retrovírus fertőzés, és ha valaki, akkor ő kétségkívül megfelelő szakképzettséggel rendelkezik ahhoz, hogy ezzel a betegséggel kapcsolatban állást foglaljon, tekintettel a retrovírusokkal kapcsolatosan folytatott, áttörést jelentő kutatásaira.

Más szavakkal kifejezve tehát, Mikovits úgy hiszi, hogy a SARS-CoV-2 mindössze arra szolgál, hogy aktiváljon vagy „felébresszen” egy szunnyadó XMRV fertőzést, amely azután kiváltja a COVID-19 tüneteit. Mikovits 2009 és 2011 között végzett kutatásai arra engednek következtetni, hogy 25-30 millió amerikai vált hordozójává az XMRV típusú, illetve egyéb gammaretrovírusoknak.

Látva, hogy ez a becslés már több mint egy évtizedes, ez a szám mostanra már valószínűleg sokkal magasabb. Megítélésem szerint, Mikovits hipotézise meglehetősen figyelemreméltó ahhoz, hogy további vizsgálatokat is indokolttá tegyen.

Gőzerővel működik a cenzúra és a lejárató kampány

Ahogyan az várható volt, a filmet valamennyi fősodratú médiahálózat cenzúrázta, köztük természetesen a YouTube is. A cenzúrázás miatt Willis arra kéri az embereket, hogy töltsék le, osszák meg vagy éppen töltsék fel más oldalakra a dokumentumfilmet, tegyék azt, amelyik a leginkább kedvükre való.

Azt, hogy a társadalmi tudatosság egyre nagyobb méreteket ölt, az a tény is igazolja, hogy a Facebook, a YouTube és a Twitter, valamennyien azért „küzdenek”, hogy elfojtsák a film dömpingszerű terjedését. Ahogyan arról a CNET beszámolt:

„Két egyszerű keresés a YouTube-on péntek reggel, kilenc találatot eredményezett, ahol a videó elérhető, és ezeknek összesen 295 000 megtekintése volt. Miután a CNET kapcsolatba lépett a YouTube-bal, és továbbította a kilenc videómásolathoz tartozó linkeket, a YouTube – egyetlen egy hivatkozás kivételével – valamennyi videóelérést eltávolította a közösségi irányelvek megsértésére hivatkozva.”

A társadalmi tudatosság növekedését bizonyítja az a tény is, hogy Mikovits legutóbbi, Plague of Corruption (A korrupció pestise) című könyve, amely 2020. április 14-én jelent meg, már az első héten No.1. bestseller lett. Ebben a könyvében Mikovits konkrét neveket is említ, köztük Dr. Anthony Fauci nevét is, aki a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának hőn szeretett vezetője. Ezek után nem meglepő, hogy ennyire erőteljes az ellene, és Willis ellen indított lejárató kampány.

judy-mikovits.jpg(Forrás:https://www.nexusmagazin.hu/bortonbe-zartak-a-tudost-aki-nyilvanossagra-hozta-hogy-vedooltassal-terjedt-a-halalos-virus-861)

Az ilyenfajta próbálkozásokról valószínűleg nagyon nehéz nem tudomást venni. 2020. május 12-én a „Plandemic”-re való gyors, online keresés az első tizenkét oldalon már egyetlen olyan hivatkozást sem tartalmazott, amely bármilyen pozitív véleményhez vagy hozzászóláshoz terelhette volna az olvasókat.

Szóval, mielőtt hagyják magukat meggyőzni olyanok által, akiknek sok vesztenivalójuk van ebben a játszmában, én inkább arra buzdítom Önöket, hogy járjanak utána saját maguk Mikovits történetének. Nézzék meg a filmet és olvassák el a könyvét.

 

Mik azok a humán gammaretrovírusok

Az ok, amiért Mikovits karrierét kerékbe törték, egyszerűen annyi volt, hogy ő és kollégái felfedezték, hogy a védőoltások gammaretrovírusokat terjeszthetnek, amelyek különböző betegségeket, például krónikus fáradtság szindrómát, az autizmus bizonyos típusait, többféle rákbetegséget, leukémiát, limfómákat okozhatnak.

A gammaretrovírusok olyan vírusok, amelyek rákot, leukémiát és immunhiányos betegségeket okoznak különféle állatok szervezetében. Ahogyan az egy 2011-ben írt tanulmányban olvasható:

„A retrovírusok az evolúció által optimalizált génhordozók, amelyek természetes módon alkalmazkodnak a gazdatesthez annak érdekében, hogy nukleinsavaikat eredményesen átszállíthassák a célsejt kromatinállományába, ezáltal győzve le a természetes celluláris korlátokat…

A retrovirális vektorok lenyűgöző és hatékony szállítóeszközök a nukleinsavak átvitelére. Ismertetőjelük, hogy valamennyi retrovírus képes egyszálú RNS-genomját olyan, kettős szálú DNS-sé átírni, amely azután stabilan illeszkedik majd a gazdasejt genomjához.

A fejlettebb parazitákhoz hasonlóan, a gazdatest sejtes faktoraival összhangban és együttműködően viselkednek, hogy így a sejtmagba szállíthassák nukleinsavukat, és a gazdasejt működésének mechanizmusát kihasználva, megvalósítsák saját maguk reprodukálását, és lehetővé tegyék hosszú távon fennálló megnyilvánulásukat.”

Ennek a szövegnek a legfontosabb és megjegyzendő elemei, hogy a retrovírusok „illeszkednek a gazdasejt genomjához”, illetve, hogy a fertőzés „hosszú távon megnyilvánulhat”. Más szavakkal tehát, ha egyszer bekerülnek a szervezetbe, lappangó vírusokként viselkedve, hosszabb időn át képesek a testben szunnyadni, és csak akkor aktiválódnak ismét, amikor kedvezővé válnak erre a feltételek.

Ebben a tekintetben, eléggé különböznek egy átlagos vírustól, amellyel ha megfertőződünk, akkor megtámadja a sejtjeinket, replikálódik és tüneteket okoz, majd végül az immunválaszunk hatására kiiktatódik a szervezetünkből.

2009-ben Mikovits és csapata fedezte fel és izolálta az első humán gammaretrovírus családot, amelyek akkor XMRVs-ként, azaz xenotróp rágcsáló leukémia vírussal rokon vírusokként (xenotropic murine leukemia virus-related virus) váltak ismertté. Ezek a vírusok képesek megfertőzni az emberi sejteket, de mégsem humán vírusok.

Biztonságosabb vakcinák is előállíthatók

Sok kritika „oltás-ellenesként” festi le Mikovits-ot, kulcsfontosságú mondanivalóját azonban elfelejtik megemlíteni. Mégpedig azt, hogy Mikovits legfőképpen arra hívja fel a figyelmet, hogyha biztonságos védőoltások is előállíthatók, akkor miért a veszélyes vakcinákat használjuk?

Mikovits az olyan típusú vírusokra, mint a SARS-CoV-2, egy újfajta – interferon-alfát, kis mennyiségű vírust és peptid T-t – tartalmazó vakcinát javasol, amely meggátolná a vírus együttműködő viselkedését, és megvédené a T-sejteket a megfertőződéstől.

Eltérően a hagyományos vakcináktól, amelyeket többnyire beinjektálnak, ez szájon át beszedhető lenne, és csak a humorális (ellenanyagos) immunválaszokat stimulálná, illetve előhozná a természetes (veleszületett) sejtes immunitást a T-sejtekből.

mercola3.jpg(Forrás:Pete Linforth/Pixabay)

Néhány szó az interferonokról

Az interferonok egyfajta hasznos citokinek (a jelzőmolekulák egy fajtája, amely a sejtkommunikációban játszik alapvető szerepet), amelyeket – amolyan első védelmi vonalként - szervezetünk sejtjei bocsátanak ki a különböző patogének ellen, így a virális fertőzések ellen is. Röviden fogalmazva, beavatkoznak a vírusok szaporodásának folyamatába, azaz a vírusreplikációba. Szervezetünk immunrendszerének részeként felemésztik a vírus DNS-t és a vírus fehérjét a megfertőződött sejtekben, miközben ezzel párhuzamosan védelmezik a szomszédos, nem fertőzött sejteket.

Az alfa- és béta-interferon az immunrendszerünk szabályozásában is segít. Ahogyan egy 2018-ban készült tanulmány az I. és II. típusú interferonok kettős jellegével kapcsolatosan fogalmaz, „a vírusölő és az immunmoduláló funkciók egyaránt döntő fontosságúak a vírusfertőzés során, nemcsak a vírusreplikáció korlátozása és a megfelelő antivirális immunválasz megindítása szempontjából, hanem ennek a válasznak, a szövetkárosodás minimalizálása érdekében történő, negatív szabályozása miatt is.”

Mikovits-hoz hasonlóan, Dr. Dominic Chan, gyógyszerész és a fertőző betegségek specialistája, az interferonnal kapcsolatosan a Medicinenet.com-on nemrégiben frissített formában megjelent cikkben, ugyancsak interferonok alkalmazását javasolja a COVID-19-el szemben. Ennek a cikknek a korábbi változatát a gyógyszerész Dr. Eni Williams (PhD) írta, még 2017-ben. Ebben a következőket mondja:

„Az interferonok megváltoztatják az immunrendszernek a szervezetünket támadó vírusok, baktériumok, a rák és egyéb idegen anyagok megjelenésére adott válaszát. Az interferonok nem közvetlenül pusztítják el a vírusos vagy rákos sejteket; felerősítik az immunválaszt, és ezáltal úgy csökkentik például a rákos sejtek növekedését, hogy szabályozzák azoknak a különféle géneknek a működését, amelyek a növekedésre ható számos sejtfehérje kiválasztódását felügyelik…”

Majd felsorolja azokat az interferon készítményeket, amelyek kereskedelmi forgalomban is elérhetők, ilyen például az Intron-A (interferon alfa-2b) és Betaseron (interferon beta-1b). 2020 áprilisában Dr. Chan a következőket fűzte még ehhez:

„A béta-1a interferon, amelyet pillanatnyilag a szklerózis multiplexben szenvedő betegek esetében alkalmaznak, és az alfa-2b interferon jelenleg még vizsgálat tárgyát képezik, mint a COVID-19 koronavírussal fertőzött emberek kezelésének lehetséges módja...”

Az RNS-vírusok, köztük a retrovírusok és a koronavírusok, replikációjának leállítása érdekében, Mikovits egyik elsődleges javaslata a COVID-19 kezelésére vonatkozóan az interferon alfa 1 volt, amelyet Alferon illetve Roferon márkanevek alatt forgalmaznak.

Érdemes azonban megjegyeznünk az erre vonatkozó figyelmeztetéseket is. Chan szerint ugyanis, ha valakinek influenzaszerű tünetei vannak, és interferon készítményt kap, akkor az immunrendszer működésének felgyorsulása következtében a tünetei először valószínűleg súlyosbodni fognak, és csak ezt követően áll be javulás az állapotában. „Ha valaki már lélegeztetőgépre kerül és úrrá lesznek rajta a tünetek, abban az esetben egy interferonalapú gyógyszer beadása katasztrofális következményekkel járhat,” – állítja Chan.

Az influenza elleni védőoltás növelheti a koronavírus fertőzés kockázatát

A filmben Mikovits idéz abból a cikkből, amelyet a Vaccine című orvosi szaklap 2020. január 10-én megjelent számában publikáltak:

„Az influenza elleni védőoltással növekedhet az egyéb légzőszervi vírusokkal történő megfertőződés kockázata, a vírus interferencia néven ismert jelenségből adódóan. A vírus interferencia jelensége ellentmond a teszt-negatív oltáshatékonysági vizsgálat alapfeltevésének, miszerint a védőoltás beadása nem változtatja meg az egyéb légzőszervi megbetegedésekkel való megfertőződés kockázatát, ezáltal pedig pozitív irányba befolyásolja a védőoltás hatékonyságára vonatkozó eredményeket.”

Érdekes módon, miközben a szezonális influenza elleni védőoltás nem minden egyes légzőszervi fertőzésre vonatkozóan növelte a megbetegedés kockázatát, valójában azonban „jelentősen összefügg egy közelebbről meg nem nevezett koronavírussal (vagyis nem említik kifejezetten a SARS-CoV-2-t), és a humán metapneumovírussal (hMPV)”.

Ha megnézzük a hMPV fertőződés jeleit, akkor a főbb tünetek között szerepel a láz, a torokfájás és a köhögés. Az idősebbek és azok a személyek, akiknek legyengült az immunrendszere, nagyobb kockázatnak vannak kitéve a különféle hMPV betegségekkel szemben, amelyek tünetei közé tartozik a nehéz légzés és a tüdőgyulladás. Ezek közül a tünetek közül valamennyi jelentkezik a COVID-19 esetében is.

Tehát ismétlem, ha olyan propagandazápornak vannak kitéve, amely azt állítja, hogy a „Plandemic” nem más, mint egy „félrevezetés” vagy „kacsa”, és hogy Mikovits csupán egy kegyvesztett kutató, akinek a munkásságáról most „lerántják a leplet”, akkor kérem, végezzenek ez irányban Önök is kutatásokat. Néhány igazságot nehéz lenyelni, ezek azonban létfontosságúak, ha törődünk saját magunkkal, a közegészségügyről már nem is beszélve.

 

A cikket írta: Dr. Joseph Mercola

(Forrás:mercola.com)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nexusmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6715730318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2020.06.01. 10:27:31

Keress rá: Harry Vox 2014
De előbb ülj le.
süti beállítások módosítása
Tudomány és technológia Egészség Ökológia Család Elme és lélek Titkok és jelenségek