2020. augusztus 29. - Orvosok tüntetnek Londonban
2020. augusztus 29. írta: Nexus Magazin

2020. augusztus 29. - Orvosok tüntetnek Londonban

covid-19.jpg

Ma délben kezdődött meg az orvosok tüntetése a Trafalgar téren, Londonban.

A tüntetést, amelynek keretében az orvosok hangot adnak véleményüknek, a tervek szerint a Save Our Rights UK Facebook oldalán élőben is közvetítik, magyar idő szerint 13:10-től.

Az utóbbi időben egyre több állampolgár, orvos és tudós követeli a világjárvánnyal kapcsolatos igazságot, és sérelmezi a nemzetközileg is elismert tudósok rágalmazását és becsmérlését, amelyek az orvosokat és kutatókat hazugoknak, sarlatánoknak vagy összeesküvés-elméletes teóriák terjesztőinek tüntetik fel, amiért megkérdőjelezik azt az ártalmas és veszélyes narratívát, amelyet a COVID-19-re vonatkozóan a világ minden táján fenntartanak.

qjre4yyfw5pjd9lkq1bg3nbsyktowh8wnmyt99aobwgrl6mv5zp6fgwizdjwzzqro796okretmfgkp5qiru2mccf77hsb9rnjkqrkd3ubkauacizpvq3repg-1598500249898.jpgA rendezvény plakátján ez áll: „Elismert orvosok és ápolók adnak hangot tiltakozásuknak a kormány intézkedéseivel szemben, amelyekkel a tudományt megtagadva félelmet keltenek. Nem kellenek a lezárások, nincs szükség szociális távolságtartásra, nem kellenek az arcmaszkok, nincs szükség nyomon követésre, egészségügyi útlevélre és kötelező vakcinázásra. Meg kell állítanunk a kormányt a szavazatainkkal, hogy 2020 szeptemberében ne folytassák tovább a drákói COVID rendelkezések alkalmazását.”

Orvosok, ápolók és professzorok gyűlnek ma össze, egységesen hallatva hangjukat több olyan nagyobb csoportosulás képviselőivel és tagjaival, akik a szabadságért harcolnak az Egyesült Királyságban. A felszólalók között lesz majd Pro­f. Dolores Cahill, Kate Shemirani, Dr. Antonia Rome és Dr. Kevin Corbett, Dr. Adil, Dr. Manesh, valamint Dr. Kaufman és Dr. Buttar is, videó-kapcsolaton keresztül.

Az „Orvosok az Igazságért” mozgalom keretében a világ minden táján hallatják hangjukat az orvosok, a világjárványról alkotott narratíva kapcsán

A világ orvosai egyre növekvő számban állnak be azok sorába, akik el akarják mondani az igazságot és le akarják rántani a leplet azokról a járvánnyal kapcsolatos információkról, amelyeket a nyilvánosság és a nagyközönség felé általánosan továbbítanak. A COVID-19 világjárványra vonatkozó adatok rögzítésének, valamint ezen adatok tálalásának módjától kezdve, egészen a kezelésekig, illetve a betegség bemutatásig, egyre több orvos érzi úgy, hogy nem maradhatnak csendben, ha eleget akarnak tenni Hippokratészi esküjüknek.

Július 25-én az „Orvosok az Igazságért” Szövetség tartott sajtókonferenciát Madridban, annak érdekében, hogy feltárják azokat a károkat, amelyeket a COVID-19-re vonatkozó adatok megtévesztő módon történő bemutatása és ismertetése világszinten okozott. A madridi Sajtópalotában megtartott előadáson több mint 400 fő vett részt, köztük hagyományos orvoslással és alternatív gyógyászattal foglalkozó orvosok. Adatokat, számokat, elemzéseket, illetve az ezekre vonatkozó észrevételeiket és megjegyzéseiket mondák el a konferencián, amelyek egyértelműen azt bizonyították, hogy következetlen és kifejezetten káros intézkedéseket foganatosítottak világszerte a COVID-19 megfékezése és kezelése érdekében.

Németországban a „COVID-19 Parlamenten kívüli vizsgálóbizottság” egy erőteljes üzenetben támadta a német kormánynak a COVID-19 legyőzésére szolgáló intézkedéseit, amelyben a következőket mondták: „Komoly kételyeink vannak a meghozott intézkedések arányaival kapcsolatban”, és megkérdőjelezték annak a folyamatos nyomásnak a helyénvalóságát, amellyel kizárólag a védőoltás kifejlesztését és beadását helyezik előtérbe, a vírus legyőzésének egyetlen módjaként.

A Dr. Natalia Prego Cancelo és Dr. Angel Luis Valdepeñas által vezetett spanyol orvoscsoport közvetlen kapcsolatba lépett a német orvosokból álló parlamenten kívüli vizsgálóbizottsággal, Argentína járványügyi szakembereinek egy csoportjával, valamint amerikai orvosokkal egyaránt.

Budapesten augusztus 21-én, neves külföldi és hazai szakemberek bevonásával tartották meg a „Konferencia a tisztánlátásért” című orvos konferenciát a COVID-19 kapcsán. A konferencián előadást tartott többek között Prof. Dr. Sucharit Bhakdi (Németország), aki „Impfung und immunitat" - című előadásában arról beszélt, milyen kockázatokkal jár a génbázisú oltóanyag, amellyel az emberiséget készülnek beoltani.

(Forrás: peakd.com)

Címlapfotó: Miguel Á. Padriñán/Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://nexusmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8216181936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Tudomány és technológia Egészség Ökológia Család Elme és lélek Titkok és jelenségek